Ofte stillede spørgsmål

Der medfølger danske vejledninger med massere billeder og ikke mere tekst end højst nødvendigt. De fleste børn kan selv følge vejledningen og samle projekterne uden hjælp fra en voksen.

Ja, du kan sagtens give et abonnement som gave. 

Hvis modtageren af gaven bor på en anden adresse end dig selv og du ønsker at overrække den første Box personligt, så skriver du blot din egen adresse i kommentarfeltet før du trykker ’Gå til kassen’ (Og så sender vi den første Box til dig i løbet af 1-3 hverdage) - Herefter går du videre til Kassen - her indtaster du adresse og navn på gave-modtageren, så de næste Boxes bliver sendt direkte til gave-modtagerens adresse. 

Hvis du ønsker at give et 3 eller 6 måneders abonnement som skal udløbe efter gave-modtageren, har modtaget sine 3 eller 6 Boxes, så skriver du blot en e-mail to boxes@sculpto.dk og informerer os om dette, så sørger vi for abonnementet automatisk udløber herefter. Du kan også selv gå ind og afmelde abonnementet via linket i bekræftelses e-mail’en.

For løssalg (Boxes der sælges separat):

Vi sender din ordre i løbet af 1-3 hverdage fra vi har modtaget din ordre. Pakkerne bliver sendt med din ønskede leveringsmetode. Hvis varerne er på bestilling eller der forekommer længere leveringstid så fremgår det på produkt-siden.

For abonnementer:

Vi sender din første Box i løbet af
1-3 hverdage fra vi har modtaget din ordre. Pakkerne bliver sendt direkte til din ønskede adresse med Postnord, GLS eller en anden dag-til-dag leveringsservice. 

Din kommende forsendelser bliver planlagt præcis 1 måned efter du oprettede abonnementet og sendt afsted i løbet af 1-3 hverdage.

Fragten er altid gratis for abonnementer.

For vores udvalg som sælges i løssalg betales der fragt af ordrer op til 499 kroner. Ordrer på 500 kroner og derover har gratis fragt.

En Sculpto Box indeholder alle delene du skal bruge til at lave et projekt! Derudover medfølger der selvfølgelig en børnevenlig instruktion, en bog med yderligere viden og eksperimenter.

Nej, du skal ikke have en 3D printer.

Men hvis du har en 3D printer, så kan du muligheden for at udvide eller modificere projekterne.

Ja - hvis du køber et af vores abonnementer, så er leverings-frekvensen én gang om måneden - medmindre andet tydeligt er skrevet.

Hvis du køber vores Boxes i løssalg (separat), så får du selvfølgelig kun den levering som du har bestilt.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, så følger du blot linket i din bekræftelses-e-mail eller kontakter Sculpto på e-mail. Hvis du har valgt et abonnement uden bindingsperiode, så kan abonnementet opsiges uden varsel.

Ja det kan du! Udvalgte Boxes er tilgænglige for salg uden abonnement

Hvis du har valgt afhentning, så får du en e-mail og/eller en SMS når varen er klar til afhentning.

Vores afhentningssted er på Helsingforsgade 27 i Aarhus. Du kan parkere på vores tag-parkeringsplads ved at køre op af rampen ved Helsingforsgade 27.

Ved rampen er der en stor, hvid søjle, hvor der står Helsingforsgade 27 og så er der et 'Sculpto' logo lige under.

Ring på dørtelefonen for enden af parkeringspladsen.

Afhentning er ikke tilgængeligt for abonnementer