Visionen

Det er vores vision at skabe en fremtid, hvor børn ikke ser nogen begrænsninger for deres innovative og kreative potentiale.

"Da jeg var barn havde jeg altid en million idéer til projekter som jeg ville bygge eller teste. Desværre, manglede jeg ofte de nødvendige dele og den viden der skulle til for, at gøre mine projekter til virkelighed. Og med to forældre uden den samme nysgerrighed for teknik og videnskab, så endte de fleste idéer på tegnebrættet. Det er grunden til at jeg stiftede Sculpto Boxes. Alle børn skal have muligheden for at bygge og eksperimentere mens de bliver klogere på videnskab og teknik."

- Grundlægger, Simon Breum Fisker

Historien

I 2020 lancerede vi Sculpto Boxes med drømmen om at levere de bedste eksperimenter og byggeprojekter til børn - for at vise, at idéer kan blive til virkelighed når man udnytter teknik og videnskabens kræfter!

Sculpto Blev stiftet i 2015 af Simon Fisker og Jacob Lindeberg - med en fælles vision om at skabe en mere innovativ og kreativ fremtid for børn over hele verden. Simon og Jacob voksede begge op med en stor interesse for at bygge, opfinde og udforske teknik og videnskab. Sculpto skulle gøre det muligt for den næste generation af børn, at bruge videnskab og teknik til at gøre deres idéer til virkelighed ved at lave 3D printere til børn.

Bæredygtighed

Vi mener bæredygtighed seriøst. Vi mener det, så seriøst at vi har bygget Sculpto Boxes produktion op på en unik måde, der gør os langt mere klimavenlige end andre i industrien. Alle vores plastik-dele bliver 3D printet med bio-plast, der har et CO2 aftryk som er op til 75% lavere end olie-baserede plasstyper.

Derudover, så betyder vores brug af 3D printede- og lasercuttede dele, at vil kun producerer lige præcis, de dele vi skal bruge, når vi skal bruge dem. Der er altså stort set ingen spild i vores produktion og vi kan ændre og optimere vores produkter løbende uden at skulle smide dele ud.

Sculpto ApS

Hovedkontor:

Sindalsvej 34
8240, Risskov
Danmark

Se mere om Sculpto på www.sculpto.eu