Ofte stillede spørgsmål!

Ofte stillede spørgsmål

Følger der Danske vejledninger med, som børnene selv kan læse?

Der medfølger danske vejledninger med massere billeder og ikke mere tekst end højst nødvendigt. De fleste børn kan selv følge vejledningen og samle projekterne uden hjælp fra en voksen.

Er det muligt at give et abonnement som gave?

Ja, du kan sagtens give et abonnement som gave. 

Hvis modtageren af gaven bor på en anden adresse end dig selv og du ønsker at overrække den første Box personligt, så skriver du blot din egen adresse i kommentarfeltet før du trykker ’Gå til kassen’ (Og så sender vi den første Box til dig i løbet af 1-3 hverdage) - Herefter går du videre til Kassen - her indtaster du adresse og navn på gave-modtageren, så de næste Boxes bliver sendt direkte til gave-modtagerens adresse. 

Hvis du ønsker at give et 3 eller 6 måneders abonnement som skal udløbe efter gave-modtageren, har modtaget sine 3 eller 6 Boxes, så skriver du blot en e-mail to boxes@sculpto.dk og informerer os om dette, så sørger vi for abonnementet automatisk udløber herefter. Du kan også selv gå ind og afmelde abonnementet via linket i bekræftelses e-mail’en.

Hvornår og hvordan bliver Boxene sendt?

Vi sender din første Box i løbet af 1-3 hverdage fra vi har modtaget din ordre. Pakkerne bliver sendt direkte til din ønskede adresse med Postnord, GLS eller en anden dag-til-dag leveringsservice. 

Din kommende forsendelser bliver planlagt præcis 1 måned efter du oprettede abonnementet og sendt afsted i løbet af 1-3 hverdage. r

Er fragten gratis?

Ja - vi betaler for fragten!

Hvad indeholder en Sculpto Box?

En Sculpto Box indeholder alle delene du skal bruge til at lave et projekt! Derudover medfølger der selvfølgelig en børnevenlig instruktion, en bog med yderligere viden og eksperimenter.

Skal man have en 3D printer?

Nej, du skal ikke have en 3D printer. Vi har abonnementer som hedder ’3D-print-selv’ disse abonnementer er til personer som har en 3D printer. I alle de andre abonnementer er alle delene med i kassen!

Får man en ny Box hver måned?

Ja hver måned modtager du en ny spændende Box indenfor den kategori du har valgt.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, så følger du blot linket i din bekræftelses-e-mail eller kontakter Sculpto på e-mail. Hvis du har valgt et abonnement uden bindingsperiode, så kan abonnementet opsiges uden varsel.

Kan jeg købe kun en enkelt Box?

Lige nu kan du ikke købe en enkelt Box. MEN du er altid velkommen til at købe et abonnement uden binding, betale for den første Box og så afmelde abonnementet lige bagefter.